Διαδικτυακά

30ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής Πατρών

Παιδιατρική
Τετ, 17/06/2020 - 13:35

Λόγω της κατάστασης που όλοι ζούμε με την πανδημία του SARS-CoV2, δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του 30ού Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Παιδιατρικής που διοργανώνει η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών κάθε χρόνο στο πλαίσιo των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της.

Αντί αυτού, και στην προσπάθειά επίτευξης του στόχου για τη συνεχή ενημέρωση των παιδιάτρων σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο της Παιδιατρικής, διοργανώνεται webinar με επίκαιρη θεματολογία.

Η συνεχιζόμενη επιμόρφωση σε όλο το φάσμα της Παιδιατρικής αποτελεί ουσιαστική συνδρομή στο δύσκολο έργο του Παιδιάτρου για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των παιδιών και των εφήβων με βάση την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση.

Έχετε τη δυνατότητα, συνδεόμενοι στην ιστοσελίδα του Σεμιναρίου, να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες και να υποβάλλετε τις πιθανές
ερωτήσεις σας διαδικτυακά.
Η ιστοσελίδα του
σεμιναρίου είναι ΕΔΩ.
«Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 30ό Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020. Η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλλει στην επιτυχία του Σεμιναρίου» αναφέρει σε σχετική πρόσκληση ο Διευθυντής της Παιδιατρικής κλινικής, ΜΕΝΝ, ΜΕΘ Παίδων Π.Γ.Ν.Π., Καθηγητής Παιδιατρικής & Νεογνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Γαβριήλ Δημητρίου.