Έλενα Γεωργαντά: «Ξεκάθαρα» το πιο ανεβαστικό clip του καλοκαιριού (βίντεο)

Έλενα Γεωργαντά
Σάβ, 25/07/2020 - 19:49

Η Ελενα Γεωργαντά είναι γεννημένη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όμως σε πολύ μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα και την Πάτρα όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε τα επαγγελματικά της βήματα. Έχοντας πλέον αρκετά χρόνια στον χώρο, αφού ξεκίνησε σε ηλικία 18 ετών, μετράει μεγάλες συνεργασίες με δημοτικούς, καθώς και λαϊκούς τραγουδιστές (Καψάλη, Βελισσάρη, Χαρά Βέρρα, Αδαμαντίδη, Χάρη Κωστόπουλο κ.ά.). Τους χειμώνες την απολαμβάνουμε στα Αστέρια Πάτρας και τα καλοκαίρια κάνει live εμφανίσεις σε τοπικές εκδηλώσεις (πανηγύρια) σε όλη τη χώρα.

Η Ελενα, σε συνεργασία με την orange studio και το δίδυμο πλέον των επιτυχιών της «Απόψε έχει κέφια η καρδιά μου, περάσαμε καλά» Γιώργο Γιαννικόπουλο και Χάρη Καρκούλια, όπου και υπογράφουν μουσική και στίχους αντίστοιχα στις επιτυχίες της, ετοιμάζει ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Ξεκάθαρα».

Τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ, έγιναν στην παραλιακή πλευρά του Ρίου της Πάτρας, στο Rattan by the sea. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έχει κάνει τόσο το μοντέλο του βιντεοκλίπ (Γιώργος Χριστόπουλος) όσο και η ίδια η Ελενα, που βλέπουμε ότι είναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ.

Video

Και οι επιτυχίες συνεχίζονται με το "Απόψε έχει κέφια η καρδιά μου"

Μουσική : Γιώργος Γιαννικόπουλος

Στίχοι: Χάρης Καρκούλιας

CREDITS: Κλαρίνο : Μάκης Τσίκος

Κρουστά : Άκης Χατζημικές

Κιθάρες: Γιάννης Γαλάνης

Ενορχήστρωση : Γιώργος Γιαννικόπουλος

Ηχογράφηση/Μix/Master : orangestudio Directed by Akis Chatzimikes

Video