Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λένα Δροσάκη
Κυρ, 28/06/2020 - 09:06

Κόντρα στις προβλέψεις για το πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος τους και ενώ η αναγγελία στην εφημερίδα δεν ανέφερε ημερομηνία, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκαν με κουμπάρους τη Βένια Καραγιάννη και τον Άγγελο Μπούρα, το βράδυ του Σαββάτου στα Βραχνέϊκα!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος είναι αυτός που έφερε κοντά τους δυο ηθοποιούς!

H Λένα που φέτος την είδαμε στο σήριαλ του Alpha Έρωτας Μετά, έλαμπε μέσα στο λευκό μίνι αέρινο νυφικό της το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Αλλωστε έτσι έγινε γνωστή η είδηση του γάμου τους, αφού οι κουμπάροι πόζαραν μαζί και μοιράστηκαν το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη

Στην εικόνα που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη έγραψε: “Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments”.

Παρόμοια φωτογραφία με το ίδιο φόντο ανέβασε και ο Άγγελος Μπούρας.

Η αναγγελία του γάμου τους, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Εστία έγραφε χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αναστασίου και της Αθηνάς το γένος Ανεστοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, κάτοικος Κολωνού, γεννηθείσα εις Πάτρας, του Χρήστου και της Γεωργίας το γένος Κουτσογιάννη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Πάτρας».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη