Πώς ένας άπιστος Βρετανός κόλλησε… κορονοϊό

Βενετία
Πέμ, 19/03/2020 - 14:58

Mια απίστευτη ιστορία που δείχνει πως, αν είναι μοιραίο να πιαστείς στα πράσα ό,τι και να κάνεις, όσο τέλειο «άλλοθι», δεν θα αποφύγεις την κακοτοπιά. Ιδιαιτέρως τέτοιες εποχές με τόσο… μεταδοτικούς ιούς!

Πρόκειται για έναν άπιστο Βρετανό σύζυγο που είχε πει στη γυναίκα του πώς φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι για να πάει στην Ιταλία με την ερωμένη όπου και κόλλησε κορονοϊό.

Ο 40χρονος άνδρας, περισσότερα στοιχεία του οποίου φυσικά δεν δίνονται στη δημοσιότητα ζει στη Βόρεια Αγγλία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε πει στη σύζυγό του ότι μετέβαινε για επαγγελματικούς λόγους σε άλλη πόλη της Αγγλίας ενώ στην πραγματικότητα περνούσε… ζωή χαρισάμενη με την ερωμένη του στην Ιταλία.

Όταν, όμως, επέστρεψε σπίτι από το ταξίδι, γρήγορα εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα του ιού και αναγκάστηκε να πάει νοσοκομείο.

Το τεστ έδειξε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Στην αρχή προσπάθησε να κρύψει την παράνομη ερωτική του απόδραση, ωστόσο δεδομένων των συνθηκών αλλά και της άμεσης προσπάθειας των γιατρών για ιχνηλάτηση των επαφών του αναγκάστηκε να αποκαλύψει το… ένοχο μυστικό του. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μάλιστα η απατημένη σύζυγος αναγκάστηκε να μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ και μέχρι στιγμής δεν ξέρει για την απιστία του συζύγου της.

«Η περίπτωσή του θα ήταν αστεία, εάν η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή», ανέφερε πηγή στην βρετανική εφημερίδα, ζητώντας να μην κατονομαστεί και πρόσθεσε: «Νόμιζε πως είχε το τέλειο άλλοθι”, αλλά δεν υπολόγιζε τον κορονοϊό. Βρίσκεται σε έναν μικρό πανικό, περισσότερο για τη μοιχεία παρά για την υγεία του, καθώς αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποκαλύψει στη γυναίκα του».