Ελένη Μενεγάκη: Γιατί φεύγει από τον Alpha - Τι απαντά η παρουσιάστρια

ΜΕΝΕΓΑΚΗ
Τετ, 05/02/2020 - 21:42

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος», η παρουσιάστρια φέρεται να κατέληξε στην οριστική απόφαση αποχώρησής της από το κανάλι µε τη λήξη του συµβολαίου της, αµέσως µετά την επιστροφή της από εξωτικό προορισµό τον οποίο επισκέφθηκε τα Χριστούγεννα µαζί µε την οικογένειά της.

Πηγές που τηρούν την ανωνυµία τους υποστηρίζουν πως στην απόφασή της αυτή οδηγήθηκε από µια σειρά καταστάσεων που της έδειξαν πως δεν έχει εντός καναλιού τη θέση και την προσοχή που είχε τα προηγούµενα χρόνια.

Μια άλλη πληροφορία που ενισχύει αυτό το σενάριο αναφέρει πως µεταξύ Alpha – Μενεγάκη υπήρξαν και κάποιες οικονοµικές εκκρεµότητες, οι οποίες όµως λύθηκαν πριν από τα Χριστούγεννα. Πάντως ενώ µέχρι τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια φέρεται να είχε κάποιες ανησυχίες, τώρα που λέγεται πως πήρε τις αποφάσεις της δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Η Μαρία Κοκολάκη από το «Πρωινό», περίμενε την Ελένη Μενεγάκη έξω από τα στούντιο του Alpha. Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια βγήκε από το κτίριο κι επιβιβάστηκε στο τζιπ της για να φύγει. Όταν η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 την ρώτησε: «Αν ισχύουν φήμες που την θέλουν να φεύγει από τον Alpha, τότε η παρουσιάστρια απάντησε γελώντας: «Εσείς ήρθατε στον Alpha. Εγώ εδώ είμαι».

ΠΗΓΗ