Αγγελική Ηλιάδη: Έκανα “φάουλ” γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε

χώρισε
Σάβ, 14/12/2019 - 20:44

Η Αγγελική Ηλιάδη γύρισε σελίδα στη ζωή της μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδιά, την οικογένειά της, τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Όταν ήμουν με τον Σάββα, είπα δεν με νοιάζει, ας το μάθουν, γιατί ένιωθα πολύ όμορφα μαζί του. Με τον Σάββα δεν σκεφτόμουν το αύριο. Νιώθω τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Ο Σάββας είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Όταν τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου νιώθεις πόνο και εγκατάλειψη. Ήθελα να χαρίσω έναν πατέρα στο μεγάλο μου γιο. Έκανα “φάουλ” γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένεια, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήμασταν ακόμα με τον Σάββα, αν ερχόταν στην Ελλάδα. Η έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη η Αγγελική Ηλιάδη, που πέρασε και ένα πρόβλημα με την υγεία της, σημείωσε για τον χωρισμό της. «Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα.

«Έχω αδικηθεί από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν καν. Δημιούργησαν κάτι πάρα πολύ άσχημο γύρω από το όνομά μου. Έπεσα από τα σύννεφα όταν γύρισε επιχειρηματίας και μου είπε ότι δεν έρχεσαι στις δουλειές. Χωράμε όλοι παντού, μπορούμε να σεβόμαστε τον άλλον και να μην καταστρέφουμε μια γυναίκα που παλεύει να μεγαλώσει τα παιδιά της. Στοχοποιείς έναν άνθρωπο που κάνει την προσπάθειά του και του κλείνεις την πόρτα. Δεν θα τους συγχωρήσω, ξέρω ποιοι είναι», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.