Για πρώτη φορά η Κέλλυ Κελεκίδου μας δείχνει την κόρη της

γενέθλια
Πέμ, 21/11/2019 - 19:22

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι αρκετά χρόνια μαζί και ο ένας στηρίζει τον άλλο.

Μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Και οι δύο καλλιτέχνες κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους και δεν δημοσιεύουν σχεδόν ποτέ φωτογραφίες τους στα social media.

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Ελπινίκης όμως, η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της και τη συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό και συνάμα συγκινητικό μήνυμα.

«Πριν από 5 χρόνια ακριβώς τέτοια μέρα στην 8:30πμ ο Θεός έστειλε στην ζωή μας για δεύτερη φορά έναν λόγο να υπάρχουμε και να αγωνιζόμαστε.Ο Ραφαήλ μας έμαθε τι σημαίνει αγάπη και εσύ Ελπινική μου μας έμαθες πως η αγάπη είναι άπειρη.Θαυμάζω το μυαλό σου. Λατρεύω την αγκαλιά σου.Τρελαίνομαι με την ενέργεια σου.Αγαπώ το κάθε τι πάνω σου γιατί είσαι το κοριτσάκι μου.Μας δίνεις ελπίδα χαρά και χρώμα στην ζωή μας ..... Σ αγαπώ ❤️❤️❤️❤️χρόνια πολλά μωρό μου η μαμά σου»

 

mothersblg.gr