Στο Γήπεδο Παναχαϊκής

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μελίνα Ασλανίδου: «Εμείς οι δυο σαν ένα»

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μελίνα Ασλανίδου
Δευ, 03/08/2020 - 20:10

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου θα συνεχίσουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζονταςσημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας  αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια  του ελληνικού ρεπερτορίου. Σ' έναν από τους σταθμούς της περιοδείας τους και το γήπεδο της Παναχαϊκής, την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με  τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή μας γνωρίζει πώς να «χαρίζει» στο κοινό  όμορφες μελωδίες, θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης  την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία και σεβόμενοι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όλοι μαζί ας απολαύσουμε με ασφάλεια το συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Τους συνοδεύουν μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και φίλων:

Σόλωνας Αποστολάκης : πιάνο,  πλήκτρα , ενορχηστρώσεις, Παντελής Ντζιάλας: κιθάρες, ενορχηστρώσεις,Σπύρος Μάζης : μπάσο, Γιώργος Μητσοτάκης και Μανόλης Τόμπρος: τύμπανα , κρουστά, Στέλιος Κατσατσίδης : ακορντεόν και στο μπουζούκι ο Ανδρέας Καραντίνης.

Οι τεχνικοί ήχου:Μωραΐτης Αντώνης και Αγγελίνα Υφαντή

Φωτισμός : Δημήτρης Λάιος

Παραγωγή: Ιωάννης Τρουλλινός- LifeWorksProductions

Video

Καθώς ο πρωταρχικός στόχος είναι η ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στην θέση του καθώς και κατά την έξοδο του, είναι υποχρεωτική.

Παρακαλούμε για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας, οι θεατές να έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά ή από τα σημεία προπώλησης.

Η είσοδος θα πραγματοποιείται από την πλατεία Κωστή Παλαμά (Έλλ. Στρατιώτου) και η έξοδος από την Σκεπαστή εξέδρα προς την οδό Αμερικής.


ΕΝΑΡΞΗ: 21:00
*Οι πόρτες ανοίγουν 19:30

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΠΑΤΡΑ
Βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου, Αγ. Νικολάου 32, ΤΗΛ 2610 223688

Βιβλιοπωλείο DiscoverBookstore,Βούρβαχη 3, ΤΗΛ 2610624916

MusicStation, Ρ. Φεραίου 34,ΤΗΛ 2610 222411

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
ΒιβλιοπωλείοΝικολάου, ΤΗΛ26340 23444

ΑΙΓΙΟ
Τουριστικό γραφείο GlavasMiniBus,Παναγιωτοπούλων 5 Αίγιο,ΤΗΛ 26913 02246

ΒιβλιοπωλείοΣύγχρονη σκέψη, ΤΗΛ 26910 60783

VIVA.GR