Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας: Ραντεβού τον Οκτώβριο

Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας
Δευ, 23/03/2020 - 11:55

Δεν πρόκειται να συνεχιστούν οι προβολές του Β' Κύκλου της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, ο οποίος κανονικά θα έληγε στις 13 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Σαν υπεύθυνοι πολίτες, όλοι γνωρίζουμε τις εξελίξεις και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και τα μέτρα που λαμβάνονται και που είναι όλο και πιο περιοριστικά».

Παράλληλα επισημαίνεται: «Παρότι η εξέλιξη αυτή είναι βίαιη, απογοητευτική και μας στερεί τη χαρά να δούμε τις 6 υπέροχες τελευταίες ταινίες από τις συνολικά 13 του Β΄Κύκλου, αισθανόμαστε ευτυχείς και τυχεροί που, από όσα ξέρουμε, κανένα από τα μέλη μας δεν νόσησε μέχρι σήμερα».

 Σε ό,τι αφορά τα μέλη που έχουν προμηθευτεί την κάρτα προβολών, η Κινηματογραφική Λέσχη τονίζει: «Παρακαλούμε τα μέλη μας να κρατήσουν την κάρτα διάρκειας περιόδου 2019-2020 διότι με την επίδειξή της κατά την επόμενη εγγραφή τους ως μέλη για την περίοδο 2020-2021 τον Οκτώβρη του 2020, θα έχουν διαφορετική μεταχείριση από όλους τους υπόλοιπους. Και αυτό σε μια προσπάθεια αποζημίωσής τους για τη ματαίωση της προβολής 6 ταινιών, ώστε τα μέλη μας να μη θεωρούν ότι η προηγούμενη εγγραφή τους ήταν για αυτούς επιζήμια. Μένουμε αισιόδοξοι! Μένουμε σπίτι! Θα βρεθούμε τον Οκτώβρη!»