Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Τέχνης

Ελεονώρα Ζουγανέλη
Κυρ, 15/09/2019 - 10:09

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται να µας συνεπάρει για ακόμη µια φορά, γυρνώντας όλη την Ελλάδα, φωνάζοντας το σύνθημα, «κάπου σε έχω ξαναδεί».

Οπως είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής παράστασης αλλά και του νέου single της Ελεωνόρας σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Στην Πάτρα, θα χαρούμε την Ελεωνόρα αύριο Δευτέρα και ώρα 21.30 στο Εργοστάσιο Τέχνης.

Θα μοιραστούμε εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε, µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα, γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και όπως πάντα τον πιο αληθινό τρόπο επικοινωνίας του καλλιτέχνη µε το κοινό του.

Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης. Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Ασίκης - πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας - κιθάρες, Μανώλης Καλπάκης - μπουζούκι, Μιχάλης Καπηλίδης - τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου - ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος - μπάσο.

Εισιτήρια: προπώληση 10 ευρώ, στην πόρτα 13 ευρώ. Προπώληση:

Γωνιά του βιβλίου, Το Θρανίο, Discover Bookstore και Ο Ακροβάτης στην πλατεία, ηλεκτρονικά στο viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876.

Διοργάνωση: Mojo Live, Novel Vox.