Γνωριμία με τον πειρατή Αγαθότυχο στο Πολύεδρο

Juniorsevents
Πέμ, 04/07/2019 - 12:47

Μια θεατρική παράσταση με πολλές αστείες στιγμές θα εξελιχθεί σε παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού!!! Πού;;;; Πού αλλού, στον κήπο του Πολύεδρο γράμματα τέχνες (Κανακάρη 147, Πάτρα).

«Μια φορά κι έναν καιρό… ο πειρατής Αγαθότυχος, έκανε μια ευχή…. και βρέθηκε στο δάσος των χρωματιστών βελανιδιών… εκεί τον περίμενε η θεά του δάσους Άρτεμις… Αυτός όμως είχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του να καταφέρει να βρει τον κρυμμένο θησαυρό… τα πλάσματα του δάσους, Πραφυλλένια και Ιππολύτη, θα χρειαστούν τη βοήθεια των παιδιών… Θα τα καταφέρουν;;;; » 

Κλείστε θέση μικροί και μεγάλοι… Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στις 7:30 μ.μ. 

Ένα υπέροχο κείμενο από τη σειρά το τσουκάλι με τα παραμύθια, της δημοσιογράφου Ελένης Βασιλοπούλου, με την Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents.

Ένας απίστευτος συνδυασμός θεατρικού δρωμένου με θεατρικό παιχνίδι και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού! Τι κρύβει το σεντούκι που αναζητά ο πειρατής Αγαθότυχος;;; Σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη για όλα τα παιδιά!!! 

Προσαρμοσμένο για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν πολύ μικρά παιδιά αλλά να μπορούν να παίξουν όλες οι ηλικίες μαζί μας. Ιδανικό από 3 και άνω. Θα το λατρέψουν τα παιδιά του δημοτικού! 

Κάντε κράτηση στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ, τηλέφωνο: 2610.277342 

τιμή ανά άτομο 5 ευρώ. 

Juniorsevents