Παναχαϊκή: Εγκαινίασε το προπονητικό κέντρο

Παναχαϊκή
Δευ, 29/06/2020 - 07:37

Tα εγκαίνια του νέου προπονητικού της κέντρου "Αλέξανδρος Σπανός" στην Οβρυά, ενός σύγχρονου κέντρου το οποίο παρέχει όλες τις απαιτούμενες ανέσεις στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, πραγματοποίησε την Κυριακή η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Οι Πατρινοί, έχουν πλέον σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις, με το προπονητήριο να έχει το όνομα «Αλέξανδρος Σπανός». Μαζί με τα εγκαίνια, η Παναχαϊκή παρουσίασε και τον νέο προπονητή της, Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Παρουσιάστηκε και το νέο πούλμαν της ομάδας της Πάτρας, το οποίο είναι χρώματος μαύρου με το λογότυπο του συλλόγου να δεσπόζει.

Ο Έλληνας τεχνικός, στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Υπήρξε σύμπνοια απόψεων με διοίκηση και τεχνικό διευθυντή και έτσι συμφωνησα αμέσως. Στόχος ο πρωταθλητισμός! Δεν μας επηρεάζει τον προγραμματισμό η αναδιάρθρωση και ο κορονοϊός γιατί εμείς κάνουμε σχεδιασμό πρωταθλητισμού. Τιμή μου που είμαι στην Παναχαϊκή, είναι ιστορική ομάδα που βρίσκεται σε διαφορετική κατηγορία από το μέγεθος της. Θα έχουμε ρόστερ 25 παιχτών».

Το τεχνικό τιμ αποτελείται επίσης από τον άμεσο συνεργάτη του Δ. Ελευθερόπουλου, Στέλιο Βενετίδη, τον Αλέξη Σπηλιόπουλο, τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Ηλία Σορώκο και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Φουσέκη. Οι δύο τελευταίοι έχουν περάσει και παλιότερα από τους «κοκκινόμαυρους».

Περίπου 100 φίλαθλοι της Παναχαϊκής έδωσαν το «παρών« γεμίζοντας την μικρή κερκίδα του προπονητηρίου, ενώ παρόντες ήταν και ποδοσφαιριστές από το ρόστερ όπως οι Μουστακόπουλος, Σταυρόπουλος, Πατάπης, Μασούρας, Σκεπετάρης, Σταμόπουλος, Τσότρας, Αγκαράι (μάλλον θα αποκτηθεί).

Επίσης, παρόντες ήταν οι δύο νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, Κώστας Κρεμμύδας, μέλη της ερασιτεχνικής, άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, υπήρξαν και σημαντικές ανακοινώσεις αφού η Περιφέρεια δήλωσε την στήριξή της στην Παναχαϊκή ανακοινώνοντας σχέδια για ανακαίνιση του γηπέδου στην Αγυιά. Στο τέλος της γιορτινής εκδήλωσης έγινε ρίψη πυροτεχνημάτων που δημιούργησε ωραίες εικόνες.