Παναχαϊκή: Αρχίζει η προετοιμασία για την… άνοδο

Γιώργος Μπάρλος
Δευ, 18/05/2020 - 20:27

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος, στο νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Οβρυά.

Εκτός των άλλων ανακοίνωσε την αγορά πούλμαν της ομάδας, στο οποίο σύντομα τα χρώματα που θα κυριαρχούν θα είναι το κόκκινο και το μαύρο. Ακόμη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τον ίδιο και τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ προκειμένου το Προπονητικό Κέντρο της Παναχαϊκής να αποκτήσει ακόμη ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για προπονήσεις ακριβώς δίπλα από το «Αλέξανδρος Σπανός». Τέλος, στους εκπροσώπους του Τύπου έγινε μίνι ξενάγηση στους χώρους του Προπονητικού Κέντρου χθες από τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Γιώργο Σωτηρόπουλο. Οι εργασίες συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς, με την προοπτική σύντομα τα πάντα να παραδοθούν προς χρήση.

Παναχαϊκή

«Πρωταγωνιστικός θα είναι ο στόχος της νέας χρονιάς και τι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι τιμή για όλη την πόλη η ομάδα και ο καθένας από την πλευρά του πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση δημαγωγούς, οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν κακό στον σύλλογο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ισχυρός άντρας της πατρινής ΠΑΕ και πρόσθεσε σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπέδου: «Θα δημιουργηθεί ένα πάρκινγκ πίσω από το γήπεδο και υπάρχει διαπραγμάτευση με τους Αλέξανδρο και Αντώνη Σπανό να επεκτείνουμε τον χώρο και για κατασκευή ακόμα ενός γηπέδου.Είμαι ευχαριστημένος με την συνεργασία και το γήπεδο μας έχει παραχωρηθεί για 32 χρόνια από ένα πρόσωπο που δεν ανήκει στον Φωστήρα Οβρυάς. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την Αγυιά ως έδρα, με όρους ώστε και οι δύο πλευρές να έχουν κοινό συμφέρον (ερασιτεχνική και ΠΑΕ). Επιθυμία δική μου είναι να μείνουμε στην Αγυιά ως έδρα».

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα είναι ο προπονητής της ομάδας μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Από την επομένη θα παρθούν αποφάσεις...

Ολοκληρώνοντας έκανε αναφορά και στον Κώστα Κατσούρανη, επισημαίνοντας: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Κατσουράνη. Θα ήταν άδικο να μην αναγνωριστεί η προσφορά του στην ομάδα ως παράγοντας αλλά και ποδοσφαιριστής».