Προμηθέας: Με τον Τζόρντι Μπερτομέου... φιλοξενούμενο

Τζόρντι Μπερτομέου
Τετ, 04/12/2019 - 15:53

Άρωμα... Euroleague στην Πάτρα, καθώς βρέθηκε σήμερα το πρωί ο διοικητικός υπεύθυνος της Ευρωλίγκα (πρόεδρος και CEO της Euroleague ) Τζόρντι Μπερτομέου. Ξεναγήθηκε στο υπερσύγχρονο Promitheas Park, το Αθλητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο, έχοντας συζήτηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο ισχυρός άντρας της Ευρωλίγκα εντυπωσιάστηκε από τους χώρους αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Promitheas Park. Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι Έντουαρντ Σκοτ (Chief Operations Officer) και Κίμων Στέφος (Corporate Partnerships and Licensing).

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την πορεία του Προμηθέα τα τελευταία χρόνια και το πενταετές πλάνο που ακολουθεί η ομάδα.

Το γεγονός αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την σημασία που δίνει η Ευρωλίγκα στον Προμηθέα ενόψει και των διοργανώσεων που έχει ως στόχο να φιλοξενήσει το πατρινό συγκρότημα στην περιοχή μας στο άμεσο μέλλον.

Εξάλλου και ο κ. Λιόλιος έχει αναφερθεί στη σημασία που θα είχε για το σωματείο μια ενδεχόμενη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η κίνησή του μάλιστα να προτιμήσει το EuroCup από το Basketball Champions League δείχνει τη... γραμμή πλεύσης που έχει πάρει ο Προμηθέας, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για το Ελληνικό μπάσκετ.

Τζόρντι Μπερτομέου