Προμηθέας: Μπαμπ και Αγραβάνης για προετοιμασία

Προμηθέας Πατρών
Τετ, 28/08/2019 - 10:30

Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα, συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Προμηθέα στην Πορταριά.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά δοκιμάζονται καθημερινά με σκληρές προπονήσεις (το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, έγιναν διπλές προπονήσεις), με την έμφαση να είναι στραμμένη κυρίως στην βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, χωρίς, βέβαια, να λείπουν οι προπονήσεις με την μπάλα, η επαφή με το καλάθι, αλλά και εξειδικευμένες ασκήσεις με στόχο την ταχυδύναμη, την αλτικότητα, την εκρηκτικότητα, κ.ο.κ., ενώ σιγά-σιγά αρχίζουν να δοκιμάζονται και κάποια πράγματα στο παρκέ.

Παράλληλα, οι παίκτες και το τεχνικό και ιατρικό σταφ, που διανύουν ήδη την 4η ημέρα παραμονής τους στο Πήλιο, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να δεθούν μεταξύ τους, με τους νέους παίκτες να «μυούνται» στην φιλοσοφία και στις αρχές που διέπουν τον Προμηθέα. Στην προετοιμασία κυριαρχεί, φυσικά η σκληρή δουλειά, που συμπληρώνεται από το ευχάριστο ομαδικό κλίμα και την ιδιαίτερη έμφαση που δίνεται στην αξία της κοινής προσπάθειας και της πεποίθησης πως η επιτυχία και η κατάκτηση της νίκης είναι υπόθεση ομαδική.

Ποιες είναι, όμως, οι πρώτες εντυπώσεις των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας; Ας δούμε τι δήλωσαν οι Κρις Μπαμπ και Δημήτρης Αγραβάνης στην επίσημη ιστοσελίδα του Προμηθέα στο Διαδίκτυο (promitheasbc.gr):

Κρις Μπαμπ: «Είναι μια σπουδαία ομάδα παικτών και η διαδικασία του να γνωριστώ με όλους είναι πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική. Δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά και στο γήπεδο και στο γυμναστήριο και στο παρκέ για να προετοιμαστούμε για την νέα σεζόν. Οι στόχοι είναι κοινοί. Να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε».

Δημήτρης Αγραβάνης: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ καλές. Είμαι εδώ με παιδιά με τα οποία έχω ξανασυνεργαστεί (σ. Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Μπόγρης), ξέρω και τον Λεωνίδα (σ. Κασελάκης), ενώ έχουμε και ξένους παίκτες που επίσης γνωρίζω (σ. Χολ, Ελις, Λίποβι), αφού έχουν αγωνιστεί χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον κόουτς, αλλά και γενικά με όλη την κατάσταση στην ομάδα, που αποτελεί για μένα, προσωπικά, ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Η προετοιμασία προχωράει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Βάζουμε τα πράγματα που θα χρησιμοποιήσουμε όλη τη χρονιά στα παιχνίδια, βρίσκουμε την χημεία και το ρόλο του καθενός και πιστεύω πως είμαστε εντός πλάνων. Θέλω να βοηθήσω τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του, που είναι να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα τόσο στην Basket League, όσο και στο EuroCup. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλή χημεία για να το πετύχουμε και ανυπομονώ να κάνουμε κάτι σπουδαίο φέτος».