ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;»

Νίκος Νικολόπουλος: Το μεταναστευτικό και η Novartis απειλούν τα θεμέλια του πολιτικού συστήματος

Νίκος Νικολόπουλος

Και αυτό το Σαββατοκύριακο η αποκαλυπτική εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» θα ταράξει την μακάρια ηρεμία που επίπλαστα εμφανίζεται πως υπάρχει στα δύο μεγάλα αντιμαχόμενα στρατόπεδα Μητσοτάκη - Τσίπρα. Ο ασυμβίβαστος πρώην Υπουργός Νίκος Νικολόπουλος,  συνεχίζει τις έρευνες που μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου απασχολούν τις δημόσιες αρχές, μέσα από την μαχόμενη δημοσιογραφία  με μία  ομάδα επίλεκτων εθελοντών – συνεργατών. Ταυτόχρονα μέσω των 10 περιφερειακών τηλεοπτικών δίαυλων, θέτει δημοσία καυτά ερωτήματα και «τραβά τις κουρτίνες» του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου, προκειμένου να έρθουν σε γνώση των πολιτών όλα όσα «μαγειρεύουν» πίσω από τις κλειστές πόρτες της εφήμερης εξουσίας τους. Στην σημερινή εκπομπή πρώτο θέμα στην ατζέντα είναι το μεταναστευτικό με καυτά ρεπορτάζ, από ελληνικά εδάφη που καταλαμβάνουν οι λαθρομετανάστες εισβολείς.

ΚΑΙ ΟΙ 5 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΤΑ…

Στο πόδι βρίσκονται σύσσωμες οι τοπικές κοινωνίες, ενώ οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι που εμφανίζονταν πρόθυμοι και υποτακτικοί ενώπιον του Κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου, εκόντες άκοντες συμπαρατάσσονται με το λαό και απαιτούν να «λευτερωθούν» από τους απρόσκλητους καταληψίες των περιοχών τους με ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών τους συμβουλίων.

Σε αναβρασμό και πολίτες της Ελληνικής Θράκης, ζητούν από τον Κ. Μητσοτάκη να κλείσει τα σύνορα και να σταματήσει ο εκτουρκισμός της Θράκης από τις «στρατιές» άγνωστης ιδιότητας Τούρκων εισβολέων που οδεύουν σε περιοχές που κατοικούν Έλληνες μουσουλμάνοι. Επίσης αποκαλύπτεται στην εκπομπή ο ρόλος του νεοδιορισθέντος -ως ινστρούχτορα- στο Μαξίμου του στελέχους του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Ντόκου και τα καταχθόνια σχέδια παράδοσης στους Τούρκους δύο ακατοίκητων νησιών μας στην μέση του Αιγαίου, που θα επισφραγίσουν τις μυστικές συμφωνίες διχοτόμησης και συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου..

Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΡΙΧΟΤΟΜΕΙ ΤΗΝ Κ.Ο. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Όλες οι τελευταίες παρασκηνιακές κινήσεις των τριών ομάδων και το νέο πρόσωπο που έχει μέχρι σήμερα αποκαλυφθεί, αλλά ο Κ. Μητσοτάκης συμφωνεί

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ…

Οι καυτοί διάλογοι και οι ρηματικές δηλώσεις Μητσοτάκη – Σαμαρά που δημοσιοποιούνται καταδεικνύουν ότι έρχεται μετωπική σύγκρουση, που μπορεί να οδηγήσει και σε νέα … «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ….»  . Σαμαρικοί βουλευτές «διαλαλούν» πως θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, όπως άλλωστε έκανε και ο Κ. Μητσοτάκης και δεν ψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο τον οποίον είχε ψηφίσει σύσσωμη η ΝΔ.

ΓΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ «ΧΟΡΗΓΙΑ» NOCARTIS

To FBI με επίσημα έγγραφα και αντίγραφα λογαριασμών κρατά στο χέρι πρωτοκλασάτο πολιτικό και επί αρκετά χρόνια υπουργό. Βρήκε τα εμβάσματα   από τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία, τα οποία πηγαίνουν στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο για εξόφληση των πανάκριβων διδάκτρων με …. «χορηγία» της Novartis.

Ο Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ. ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;

«Η Novartis θα βάλει φωτιά στα πολιτικά τόπια» και θα αναδιατάξει το πολιτικό σκηνικό και πάλι.

Θέματα που επίσης θα προκαλέσουν νέες έρευνες, δικαστικές και κοινοβουλευτικές, θα αναδειχθούν απόψε από τον δημοσιογράφους Γιάννη Ντάσκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και από τον πολιτικό αναλυτή Παν. Αποστόλου.

Συγκεκριμένα και σε τίτλους :

  • Ρίχνουν 400 εκ. ευρώ στα βοθρολύμματα για χάρη των εθνικών εργολάβων.
  • Γιατί πανηγυρίζουν οι «Κουτσολιούτσοι» μετά το δώρο - νόμο Μητσοτάκη που  αποδεσμεύει τους κατασχεμένους λογαριασμούς τους προσωπικούς και εταιρικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό που «χτίστηκαν» από το σκάνδαλο της FolieFolie;
  • Ποιος μεγαλοτραπεζίτης μέσω fund δανείζει με τοκογλυφικό επιτόκιο ;
  • Τι παίζεται και για χάρη ποιων γύρω από την διάσωση της Creta farms;
  • Το καζίνο του Ελληνικού στα «σκαλοπάτια» του Εισαγγελέα
  • Τα golden boys των τραπεζών ζουν και θησαυρίσουν και μετά «θάνατο».

Και τέλος, τα εκατοντάδες εκατομμύρια δάνεια που έδωσαν τα καλόπαιδα του Τ.Τ.  «έκαναν φτερά» … Θα τα γυρίσουν πίσω; …. Σε ποιους θα δώσουν «βιδάνιο» μετά;