"Φωτιά" πήρε το twitter Μπογδάνου για τη δήλωση Γιαννούλη περί μπάρμπεκιου

μπαρμπεκιου

«Να το δούμε επί της ουσίας; Σε αυτό αναφέρθηκε ο κ. Γιαννούλης και ζήτησε να απαγορευθεί. Παρά το ότι, όσο κι αν διαφωνεί κανείς ιδεολογικά ή αισθητικά, δεν γίνεται τίποτα παράνομο. Διότι αυτή είναι η βαθιά αντιφιλελεύθερη αντίληψη της αριστεράς: Ό,τι δεν μας αρέσει να απαγορεύεται». 

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολιάζοντας την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη περί μπάρμπεκιου με χοιρινό έξω από προσφυγικές δομές.

Ακολούθησε νέο tweet από τον κ. Μπογδάνο «Το θέμα δεν είναι αν το εγκρίνει ή όχι, αν το ασπάζεσαι ή όχι, αν μου αρέσει ή όχι. Το θέμα είναι ότι ζήτησε να απαγορευθεί. Κάτι προκλητικό, για κάποιους χοντροκομμένο, για κάποιους ευρηματικό, αλλά σε κάθε περίπτωση απολύτως νόμιμο. Συγκεντρωθείτε».

Λίγες ώρες αργότερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «ανέβασε» μία φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο «Και τα δύο μπορούν να χαρακτηριστούν χοντροκομμένα και προκλητικά δρώμενα. Κανένα δεν νοείται να απαγορευθεί από μια φιλελεύθερη δημοκρατία. Μόνο για το ένα ζητήθηκε από εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος να προβλεφθεί ποινικός κολασμός. Αυτό είναι το θέμα, φίλοι. Over and out».