Φωτήλας: "Τους χαλάω τη δουλειά" - Εκτροχιάστηκε το τρένο στην τοπική ΝΔ

φωτηλας

«Κάποιοι θέλουν να «τελειώνουν» με τον Φωτήλα. Να τον «βάλουν στα καλούπια τους». «Χαλάει βλέπεις τη δουλειά», δηλώνει ο αχαιός βουλευτής της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας.

Το πρωί της Παρασκευής μιλώντας στον ραδιοσταθμό Max FM ο κ. Φωτήλας εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τον  Νίκο Παπαδημάτο, επικεφαλής της υποστηριζόμενης από τη ΝΔ παράταξης και τους δημοτικούς συμβούλους Βασίλη Σιαδήμα, Νίκο Θεοδωρόπουλο, Θεόδωρο Ξυλιά και Κωνσταντίνο Σβόλη που ψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ της υπογειοποίησης του τρένου. Μάλιστα τόνισε, ότι η στάση των δημοτικών συμβούλων που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ είναι θέμα που θα εξετασθεί εσωτερικά στο κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Φωτήλας έχει ταχθεί υπέρ της επίγειας διέλευσης του τρένου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

«Κάποιοι θέλουν να «τελειώνουν» με τον Φωτήλα. Να τον «βάλουν στα καλούπια τους». «Χαλάει» βλέπεις τη δουλειά. Προσπαθούν έτσι σε κάθε ειλικρινή και ουσιαστική τοποθέτησή μου για θέματα του νομού να αναζητήσουν συμμάχους - στα όνειρά τους - τον Πατραϊκό λαό, διαστρεβλώνοντας κατά το συμφέρον τους τα λεγόμενά μου. Αυτοί που – κι ας αναρωτηθεί ο κάθε Πατρινός και Αχαιός, γιατί φτάσαμε ως εδώ -, για χρόνια τώρα σιωπούν ή προβάλλουν λάθος ό,τι έγινε ή δεν έγινε στην Πάτρα. Όλοι γνωρίζουν τη συμφωνία των συμφερόντων πέρα από κόμματα και χρώματα που κράτησε την Αχαΐα μακριά από την ανάπτυξη. Δυστυχώς για όλους αυτούς η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει άμεσο, τεκμηριωμένο και υλοποιήσιμο σχέδιο. Το ψέμα με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριακού Μητσοτάκη «έχει κοντά ποδάρια» και σύντομα ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Όσο οι Αχαιοί μου δίνουν το δικαίωμα να είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα των Πατρινών αλλά και για όλων των Αχαιών και των Ελλήνων, τόσο δεν θα γίνω πολιτικός υπάλληλος και όργανο κανενός συμφέροντος. Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί να γνωρίζουν ότι με την πολιτική ασχολήθηκα μεγάλος και είναι αργά για εμένα να αλλάξω αρχές και αξίες.»