Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας

Σύλληψη αλλοδαπών στο λιμάνι της Πάτρας

Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 41 και 20 ετών, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (5 Ιανουαρίου), στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε η 20χρονη να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας με την άμεση συνέργεια του 41χρονου, ο οποίος τη συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της με το ως άνω πλοίο, ενώ κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Τέλος, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 27 και 21 ετών, προέβησαν, τις απογευματινές ώρες χτες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με την άμεση συνέργεια του 27χρονου που τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του με το ως άνω πλοίο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.