Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: Έφτασαν τα χιόνια...

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Τα πρώτα χιόνια έφτασαν, άσπρισε ο Χελμός και πλέον στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων “Πάνος Πόλκας” αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα, για την έναρξη της χειμερινής περιόδου!

Να σημειώσουμε ότι η επισκευή της “Στύγας” έχει ολοκληρωθεί, έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες δοκιμές που απέδειξαν την καλή λειτουργία της, οι χιονοστρωτήρες και τα υπόλοιπα μηχανήματα είναι πλήρως συντηρημένα, το κέντρο έχει ήδη πάρει τα πιστοποιητικά πενταετίας που απαιτούνται για τη λειτουργία των αναβατήρων και είναι έτοιμο από πλευράς εξοπλισμού και μηχανημάτων να λειτουργήσει για τη νέα χειμερινή περίοδο.

Σε συνεργασία του Δήμου Καλαβρύτων με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ολοκληρώθηκε η συντήρηση του πάρκινγκ (στρώθηκε καινούργιος ασφαλτοτάπητας) και πραγματοποιήθηκαν έργα συντήρησης του δρόμου από τον Άγιο Νικόλαο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο, η διαγράμμιση των δρόμων του Μεγάλου Σπηλαίου, από Καλάβρυτα προς Χιονοδρομικό, της Πατρών – Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας. Εξάλλου σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η διαγράμμιση των δρόμων προς Πριόλιθο, Κλειτορία και την πλευρά της Αροανίας.

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων