Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2.200 είδη παραεμπορίου στην Πάτρα - Έλεγχοι και συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

ελεγχοι ελας

Στοχευμένοι έλεγχοι για την πάταξη του παραεμπορίου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών και του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, συνέλαβαν οκτώ αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας από 18 έως 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του παραεμπορίου και του
Τελωνειακού Κώδικα.

Στη διάρκεια ελέγχων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 1.116 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, καθώς και 2.201 είδη παρεμπορίου, τα οποία οι δράστες διέθεταν προς πώληση σε διάφορες περιοχές της Πάτρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ενημερώθηκε το Τελωνείο Πατρών για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σήμερα, ενώ το πρωί αλλοδαπός συνελήφθη στην λαϊκή αγορά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, αφού πωλούσε παράνομα είδη οικιακής χρήσης.

αστυνομια