Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος μετά από εργατικό ατύχημα

νοσοκομειο ριου

Σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου παραμένει ο 40χρονος εργάτης που το Σάββατο και κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούσε σε δεξαμενή σιλό βιομηχανίας στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, είχε πτώση από μεγάλο ύψος που του προκάλεσε σοβαρά τραύματα.

Ειδικότερα, η βιομηχανία κάλεσε την εταιρεία στην οποία εργάζεται ο άτυχος άνδρας προκειμένου να στείλουν κάποιον να πραγματοποιήσει εργασίες στο σιλό. Ο 40χρονος που επιλέχθηκε για τη δουλειά, έσπευσε στο σημείο . Στη διάρκεια των εργασιών η μεταλλική επιφάνεια στην οποία βρισκόταν δεν άντεξε . Επεσε από τα 10 μέτρα πάνω σε μεταλλικά αντικείμενα.

Η πτώση προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του άτυχου άνδρα, ενώ έγινε άμεσα αντιληπτή από τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο. Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία και να τον οδηγήσει στον Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Αφότου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη στο τμήμα Ανάνηψης στα Χειρουργεία.

ΠΗΓΗ