Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου

Ο Πατρών Χρυσόστομος υποκλίνεται στον «ομολογητή» Νίκο Οικονομόπουλο

Παναγιώτης Ανδριόπουλος
Σάβ, 16/05/2020 - 11:45

Ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος διαβάζουμε πως συγχαίρει τον "αοιδό" Νίκο Οικονομόπουλο για τη δημόσια τοποθέτησή του σχετικά με τη Θεία Κοινωνία. 

Ο τραγουδιστής πριν από μερικές μέρες σε συνέντευξή του είχε πει χαρακτηριστικά: «Θα κοινωνούσα και μετά από ένα λεπρό». 

Σε δηλώσεις του στην έντυπη έκδοση της πατρινής εφημερίδας ΓΝΩΜΗΣ, ο Μητροπολίτης είπε για τον τραγουδιστή: «Ένα δικό μας παιδί, από την Κάτω Αχαΐα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας νεαρός καλλιτέχνης, έκανε μια πολύ ωραία δήλωση και τον συγχαίρω διότι από τα βάθη της ψυχής του ομολόγησε την πίστη του στον Θεό και βεβαίωσε ότι η Θεία Κοινωνία είναι ο ίδιος ο Χριστός. Με συγκίνησαν πολύ τα όσα είπε, ότι ακόμα και αν έβλεπε μπροστά του έναν λεπρό θα κοινωνούσε χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα...». 

Φαίνεται πως περιποιεί ιδιαιτέρα ...τιμή στον Ιησού Χριστό ότι θα τον κοινωνήσει ο "αοιδός" Νίκος Οικονομοπόπουλος και ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος σπεύδει να τον συγχαρεί (sic) συγκινημένος! 

Σωστά! Γιατί ούτε ο μητροπολίτης ούτε ο Ν. Οικονομοπόπουλος έχουν ακούσει ποτέ το "¨Σιγησάτω πάσα σάρξ βροτεία..." ενώπιον του φρικτού μυστηρίου της Θ. Ευχαριστίας και έχουν την ανάγκη να κάνουν "δηλώσεις"! Πάντως μπράβο στον μητροπολίτη Χρυσόστομο που στηρίζει την Θ. Κοινωνία στην showbiz. 

Και επειδή η δήλωση Οικονομόπουλου κάνει τον γύρο του διαδικτύου, γιατί η Θ. Κοινωνία είναι πια στο νόμο της αγοράς και της ζήτησης, έβγαλε και ο Πατρών Χρυσόστομος το μυστήριο σεργιάνι...

Ελπίζουμε σύντομα να δούμε σε μια από τις "μεγαλειώδεις" συναυλίες που διοργανώνει η Μητρόπολη Πατρών τον "ομολογητή" Νίκο Οικονομόπουλο και τις κοριτσάρες του να άδουν ενώπιον του μητροπολίτου το ...ψυχωφελές άσμα "Βαλ' το τέρμα"!

Του θεολόγου Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου

Video