Απεβίωσε η αξιαγάπητη πρεσβυτέρα Μαρία χήρα ιερέως Νικολάου Καράμπελα

Μαρία Καράμπελα

Συγκίνηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η εκδημία της πρεσβυτέρας Μαρίας (χήρας) ιερεύς Νικολάου Καράμπελα, σε ηλικία 70 ετών.

Είχε υποστεί βαρύτατο εγκεφαλικό τον περασμένο Μάρτιο και από τότε νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μέχρι που κατέληξε.

Με τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο, ο οποίος είχε θητεύσει στους Ιερούς Ναούς Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ροϊτικων, Αγίας Σοφίας και Αγίου Νεκταρίου, απέκτησαν μια πολυμελή και υποδειγματική οικογένεια.

Η εκλιπούσα έφερε στον κόσμο 14 παιδιά, εκ των οποίων η κόρη της Νικοδήμη έχει καρή μοναχή, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει 16 εγγόνια.

Υπήρξε άνθρωπος της αγάπης, της υπομονής και της βαθιάς πίστης και της προσφοράς.

Το ύστατο αντίο θα της πουν τα παιδιά της Παναγιώτα και Ευάγγελος Κωσταδήμας, Πηγή και Ευάγγελος Μάνης, Νεκταρία και Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Νικοδήμη (μοναχή), Χριστίνα και Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος, Κατε-
ρίνα και Νικόλαος Μπούντας, Σοφία Καράμπελα, Μαρίνα και Σέργιος Κανελλόπουλος, Γαβριήλ Καράμπελας, Κορνηλία και Δημήτριος Μπέλλας, Παρασκευή και Αλέξανδρος Στρατούλιας και Ανδρέας Καράμπελας, τα εγγόνια της, τα αδέλφια της, λοιποί συγγενείς και φίλοι.
Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του ιδρύματος «Άσυλο Ανιάτων».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11.30 το πρωί από τον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σαραβαλίου.