Συλλήψεις στο λιμάνι

συλλήψεις

Μπαράζ συλλήψεων είχαμε τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι της Πάτρας.

Στη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες στις 30/7, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο 37χρονος,  κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής στη χώρα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών, ηλικίας  30, 27, 33, 17, 36 ετών, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες στις 30/7,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι η 30χρονη ως συνεργός, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για λογαριασμό του 27χρονου, της 33χρονης και του ανήλικου τέκνου της, καθώς και μίας 36χρονης η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 23, 45, και 23 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες στις 31/7,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.