Δεν τεκμηριώθηκε η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση πεντάχρονης

Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο»

Μητέρα μετέφερε σε έντρομη κατάσταση το 5χρονο κοριτσάκι της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και κατήγγειλε ότι συγγενής της κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί με αντικείμενο.  

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο και στη συνέχεια στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση ότι κακοποιήθηκε.

Οι γιατροί παρακολούθησαν την 5χρονη η οποία είναι καλά στην υγεία της και πήρε εξιτήριο.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα "Πελοπόννησος" την πεντάχρονη συνόδευσαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων οι γονείς της, το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία των γονιών με τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι υποστήριζαν ότι το παιδί τους είχε κακοποιηθεί. Φτάνοντας στο νοσοκομείο, το παιδί εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι δεν διαπίστωσαν κακοποίηση. Ωστόσο, αποφάσισαν να παραπέμψουν το περιστατικό για επισταμένη ιατροδικαστική εξέταση στο ΠΓΝΠ. Η πεντάχρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ρίο χθες το πρωί και εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκε κακοποίηση του παιδιού από την ιατροδικαστική εξέταση.