Σύλλογος Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας: "Φτάνει πια"

τριτεκνοι

Ο σύλλογος Τρίτεκνων Δυτικής Αχαΐας "οι Δυμαίοι", τάσσεται στο πλευρό της Ομοσπονδίας πολυμελών οικογενειών τριών τέκνων Ελλάδας και υποστηρίζει τις θέσεις και απόψεις της που εξέφρασε με επιστολή διαμαρτυρίας προς τα ΜΜΕ για το Κοινωνικό Μέρισμα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! 

Οι τρίτεκνοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται σαν...πλούσιοι! 

Παρά τις δεσμεύσεις για κοινωνική ευαισθησία, για θετική αντιμετώπιση του έντονου δημογραφικού προβλήματος από την κυβέρνηση, οι τριτεκνοι μένουν εκτός της κυβερνητικής ρύθμισης για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ. 

Επίσης μένουν ΕΞΩ και από τη ρύθμιση για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που αγόρασαν οι πολυμελείς οικογένειες μετά από παρότρυνση  του κράτους για να μπορούν να μεταφέρουν τις οικογένειές τους. 

Εφόσον υπάρχει δυνατότητα για φορολογική ελάφρυνση των ΠΑΕ, δεν μπορούν να μην υπάρχουν ελαφρύνσεις για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη!! 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ - δεν επαιτουμε- να συμπεριληφθεί ρύθμιση για τις τριτεκνες οικογένειες με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Καλούμε τον πρωθυπουργό (ο οποίος είναι ο ίδιος τριτεκνος), την κυβέρνηση, τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, σε μια Ελλάδα που γερνάει και χρειάζεται την καινούργια γενιά, σε μια  διαρκή λιτότητα, σε μια περίοδο όπου η πολυμελης οικογένεια στεναζει από τα οικονομικά βάρη, την ανεργία, τη μετανάστευση των παιδιών της. 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να ζήσουμε τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια. 

Με την έλευση του νέου έτους ,

ο σύλλογος τριτέκνων δυτικής Αχαΐας "Οι Δυμαίοι" εύχεται στα μέλη του αλλά και σε όλες τις οικογένειες

Χρόνια πολλά ,

Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και αισιοδοξία για το μέλλον. 

Το 2020 να είναι η αφετηρία για νέους αγώνες προκειμένου να ενταχθούμε στο καθεστώς των πολυτέκνων οικογενειών.

Με εκτίμηση,

Η Γραμματέας - Ρετσινά Γεωργία

Ο Πρόεδρος - Δημήτριος Μπαρμπούνης