Στη συνέλευση της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων

Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων

Με ικανοποιητική συµµετοχή πραγµατοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα η τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Εµπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος και στη διάρκειά της υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία, ο ετήσιος απολογισμός.

Στη συνέλευση έγινε αναφορά στα προβλήµατα του εµπορικού κόσµου και στις προσδοκίες από τη νέα κυβέρνηση, καθώς επίσης, και στον προγραµµατισµό των παρεµβάσεων που θα γίνουν το προσεχές διάστηµα µε επισκέψεις και επιστολές στους συναρµόδιους Υπουργούς.

Ασφαλιστικό, Αναπτυξιακή τράπεζα, ακατάσχετος λογαριασµός, διακανονισµοί στη ∆ΕΗ και προστασία της πρώτης κατοικίας των εµπόρων και της επαγγελµατικής στέγης τέθηκαν για ακόµη µία φορά από το σύνολο των εκπροσώπων των συλλόγων που παρευρέθησαν στη συνέλευση.

Τα δύο κύρια σημεία στα οποία κατέληξαν κατά πλειοψηφία τα μέλη της γενικής συνέλευσης ήταν το ψήφισμα υπέρ της ίδρυσης της Νομικής Σχολής της Πάτρας και το αίτημα για συνάντηση με την νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και τον Χρήστο Σταϊκούρα, πριν την κατάθεση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

Eπίσης, στο περιθώριο της συνέλευσης τιµήθηκε και η τ. υπάλληλος της Οµοσπονδίας, κ. ∆όξα για την προσφορά της.