Βαλεντίν: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της

γαλλια
Παρ, 14/02/2020 - 19:54

Ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν υποστήριξε πως ήθελε να έχει μια καλύτερη ζωή η κόρη του και να μορφωθεί.

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να μεγαλώσει το κοριτσάκι, το οποίο ήθελε να έχει μία καλύτερη ζωή και να μορφωθεί.
Στην απολογία του έδωσε την ακριβή διεύθυνση στη Γαλλία, όπου διαμένει η μητέρα της Βαλεντίν.

Η είδηση της εξαφάνισης της 7χρονης από το Παγκράτι έγινε γνωστή ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2019. Πέρασαν 49 ολόκληρες μέρες για να βρεθεί ευτυχώς ζωντανή και ευτυχώς -όπως λένε οι πληροφορίες- καλά στην υγεία της.

Όλο αυτό το διάστημα η ελληνική κοινωνία παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία έμελλε να ολοκληρωθεί με αίσιο τέλος μεν, αλλά με πολλά “θολά” σημεία.

Ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της, την έψαχνε εναγωνίως, αλλά βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την Ελληνική Δικαιοσύνη, αντιμετωπίζοντας κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες.

Η μητέρα της γνωρίζαμε -από όσα υποστήριζε ο πατέρας- πως ήταν νεκρή, αλλά την Τετάρτη, 12.02.2020, εμφανίστηκε μια γυναίκα που υποστηρίζει πως είναι η μητέρα της!

Και τελικά αποκαλύφθηκε πως η Βαλεντίν ταξίδεψε στην Γαλλία, με γνήσια ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά όχι τα δικά της και ο πατέρας της σκόπευε να κάνει το ίδιο.