Παναγιώτης-Ραφαήλ: Στέκεται ξανά στα πόδια του

θεραπεία Βοστώνη
Δευ, 13/01/2020 - 19:36

Καλά είναι τα νέα για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ και ενθουσιασμένοι οι γονείς του, μοιράζονται τα ευχάριστα μέσω βίντεο στο facebook για την πορεία της υγείας του αγοριού και το οποίο τον εμφανίζει να στέκεται στα πόδια του.

«Ο Παναγιωτάκης στέκεται στα πόδια του. Είναι απίστευτο! Πραγματικά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που έκανε αυτό το θαύμα, τον Παναγιωτάκη να σταθεί στα πόδια του», ακούγεται να λέει η μητέρα του.

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.

Η ιστορία του Παναγιώτη - Ραφαήλ έχει συγκινήσει όλη τη χώρα. Δίνει μια πραγματική μάχη ζωής και ταξίδεψε μέχρι τη Βοστώνη για να λάβει ειδική γονιδιακή θεραπεία.