Σούζαν Ίτον: Σύλληψη 27χρονου για τη δολοφονία της άτυχης Αμερικανίδας

Σούζαν Ίτον
Δευ, 15/07/2019 - 19:00

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο βασικός ύποπτος για την προ ημερών δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαιώνει για την ώρα η ΕΛ.ΑΣ., νεαρός άνδρας, κατά πληροφορίες 27χρονος Έλληνας, έχει προσαχθεί και ήδη έχει ομολογήσει ότι εμπλέκεται στην ανθρωποκτονία.

Προς το παρόν κρατείται, χωρίς να έχει συλληφθεί, καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση.

Ο νέος άνδρας είναι πατέρας δύο παιδιών από το Μάλεμε και κατοικεί σε περιοχή της Κισσάμου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας flashnews. Ο 27χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας ήταν η ασφυξία.

Οι διωκτικές Αρχές έφθασαν στα ίχνη του 27χρονου επειδή στην περιοχή, στην οποία είχε μεταφερθεί η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας, βρέθηκαν ίχνη από το αυτοκίνητο του δράστη. Αυτό, σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, βοήθησε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της άτυχης γυναίκας είχε εντοπιστεί σε περιοχή του δήμου Πλατανιά Χανίων.

Η 60χρονη βρισκόταν στην Κρήτη στο πλαίσιο επιστημονικού συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία και είχε εξαφανιστεί από τις 2 Ιουλίου, οπότε και άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η αυλαία των ερευνών «έπεσε» μέσα σε μια σπηλιά στην περιοχή Πύργος Ψηλονέρου του δήμου Πλατανιά, σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από το σημείο που τις τελευταίες ημέρες ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της.